Форма для льоду Delonghi DLSC 053
00000019179
-
Всі товари бренду:
-
Колір: i
-
Матеріал:
-
Кількість предметів, шт:
-
Вид форми:
-
Кількість отворів:
-
Країна-виробник товару:Китай
-
Доставка:Безкоштовна доставка від 1000 грн
-
Гарантія:0.5 міс
- Безкоштовна доставка від 1000 грн.
- Нова Пошта (самовивіз із відділень)
- Нова Пошта (кур'єр)
- Післяоплата
- Оплата частинами MonoBank
- Оплата кредиткою
- Безготівковий переказ
- Visa, Mastercard
- Google Pay
- WayForPay
Всім відомо, що знайомі нам роками класичні рецепти приготування кави та кавових-напоїв зазвичай припускають подачу в теплому або гарячому вигляді. Однак, існує безліч видів, які подаються холодними. Айс-лате, фрапе, холодна кава по-грецьки, еспресо-тонік, холодна апельсинова кава і т.д. Всі ці кавові напої припускають наявність в рецепті льоду. Однак, якщо ж ви любите каву не тільки що б «смачно», а й естетично красиво - радимо придбати собі форму для льоду у вигляді кавових зерен DeLonghi DLSC 053.
Завдяки своїй тематичній формі, будь-який приготовлений вами напій буде викликати захват близьких, присвячений вашому унікальному смаку і неповторній подачі.Маємо одразу ж підказку-рецепт, який підійде для першого використання форми для льоду DeLonghi DLSC 053. Знадобиться: заварна кава, цукор - за смаком, ванілін, кориця – за смаком, окріп 250 мл і молоко 250 мл.
Приготувати каву з цукром будь-яким зручним для вас способом (найпростіший - залити окропом в чашку), остудити, додати ванілін і корицю і вилити в формочки для льоду, до повної заморозки. Пересипати кавовий лід у склянки, залити холодним молоком і почекати до 5 хвилин, щоб лід трохи підтанув. Прохолодний, смачний, кавовий напій – готовий.
- Клас: Стандартні
- Колір: чорний
- Матеріал: полістирен
- Об'єм: 3,5 л
- Кількість предметів, шт: 1
Відро для льоду MasterPro Foodies oenology 3.5 л (BGMP-5119) - ідеальний вибір для будь-якого закладу чи події. Зручний та стильний дизайн, вмісткість 3.5 літра, виготовлене з високоякісних матеріалів. Підкресліть свій стиль та професіоналізм з MasterPro Foodies oenology!